top of page

WHO IS KYTHANA

Eindelijk!!! Eindelijk staat er weer een coole chick meer dan klaar om de hitlijsten alsook menig nationaal en internationaal podium van onuitputtelijke energie te voorzien.

 

KYTHANA, een 16 lentes jonge Oost-Vlaamse spring-in-‘t-veld, gedreven, gepassioneerd en enorm getalenteerd staat te popelen om haar gloednieuwe single en showcase op jullie los te laten. KYTHANA werkte voor haar debuut single en showcase samen met niemand minder dan top producer en DJ Robert Abigail, wie kent zijn ‘Mojito Song’ nu niet. Dat KYTHANA en Mr. Abigail een goeie connectie hadden in de studio resulteert in een bom van een herwerkte versie van de 90’s mega hit ‘Li La Li’ van Kim Kay. Deze meeslepende oorwurm wordt op jullie losgelaten 29 april aanstaande. En ja, hij KNALT!!

Dat de knappe KYTHANA gretig is, een aanstekelijke en onuitputtelijke energie heeft zal duidelijk worden in de showcase. Vergezeld van een aantal dansers, zal KYTHANA de hoofdrol maar al te graag op zich nemen, dansen is immers naast zingen haar tweede natuur. Deze jonge leeuwin verslindt het podium, staat garant voor FUN en herkenbare meezingers.

 

KYTHANA, Girlpower with a capital ‘G’!!!

cd 3 kopiëren BW3.png
bottom of page